Hanneke Visser

Consulent Participatie & Zorg
Hanneke Visser

Ik ben Hanneke Visser, samen met mijn man woonachtig in Huizen met onze 2 lieve dochters.

Ik ben ongeveer 20 jaar geleden begonnen in de gehandicaptenzorg op een woongroep. Binnen de groepen heb ik mijzelf altijd geleerd om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Onder het motto 'wat nou als het lukt'.

Doordat ik op veel groepen heb gewerkt zijn er veel verschillende mensen op mijn pad gekomen. Door te praten, en te luisteren komt er vaak al snel een vertrouwensband, vanuit daar kijken we samen naar de mogelijkheden en de wensen.

Veel cliënten die ik begeleidde hebben een visuele, verstandelijk en of lichamelijke beperking. De cliënten hadden vaak ook psychische klachten, autisme, tripple A en down syndroom.

In september 2017 ben ik begonnen op woongroep de Olmen in Bussum, een nieuw te starten groep. Het pand, team en bewoners van de olmen, alles is nieuw. De opstart was fantastisch om te doen.

De afgelopen jaren heb ik op deze groep gewerkt als begeleider C. Ik zie waar mijn krachten liggen luisteren, samenvatten en zoeken naar wat wel kan of wat er wel werkt voor iemand. Ik ben iemand die wel van humor houdt, en ook graag een flauwe woordgrap laat vallen.

Terug naar het overzicht

Home Over ons Hanneke Visser