Direct contact? Bel: 035 - 887 28 34

Home > Over ons > Ishak Ouaali

Ishak Ouaali | Re-integratie consulent/jobcoach

Ishak Ouaali

Neem contact op met mij

T: 06-24863426
: Bekijk mijn LinkedIN profiel

Ishak is re-integratie consulent en jobcoach. Hij begeleidt mensen met een uitkering naar werk toe, verzorgt en geeft ook sollicitatie- & taaltrainingen.

“Mijn hele familie zit in de zorg, dus was het heel logisch voor me om de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening te gaan doen. Na mijn opleiding ging ik werken bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ik wilde me verder en breeder ontwikkelen. Daarom heb ik de deeltijd opleiding HR Management gedaan en dat komt me nu goed van pas als re-integratie consulent en jobcoach.

In mijn huidige rol ben ik echt allround bezig. De werkzaamheden zijn ontzettend divers en het contact met de deelnemers is heel intensief. Mensen komen hier vaak met gebogen hoofd binnen, en het geeft een goed gevoel als je ze na verloop van tijd weer ziet opbloeien.  Ik geloof heel erg in wederkerigheid. Als je mensen positief benadert, dan krijg je dat ook terug.

Het leuke van werken bij het ATC is dat het een heel open organisatie is, zelfsturend en vooral prakijk en actiegericht. We hebben een klein en hecht team. Als ik een idee heb, kan ik altijd even binnenlopen bij Ingo of Patricia. Ook het contact met de andere collega’s is prima. We kunnen altijd bij elkaar terecht en er zijn geen verborgen agenda’s. We hebben gewoon allemaal hetzelfde doel: onze deelnemers zo goed mogelijk helpen!”

Ishak is getrouwd en vader. Zijn vrije tijd gaat dan ook vooral op aan zijn jonge gezin en de familie.