Direct contact? Bel: 035 - 887 28 34

Home > Over ons > Klaske Feersma Hoekstra

Klaske Feersma Hoekstra | Consulent Participatie & Zorg

Klaske Feersma Hoekstra

Neem contact op met mij

T: 06-28287472
: Bekijk mijn LinkedIN profiel

‘Werk’ geeft voor mensen betekenis aan het leven en daarom ligt mijn passie op het gebied van mens en werk. Om deze reden heb ik een sociale studie gekozen waarbij ik mij heb verdiept in ‘mens en organisatie’ en uiteindelijk een master psychologie heb afgerond.

Ik ben iemand die graag met mensen werkt, het een uitdaging vindt om mensen te motiveren en graag alles op alles zet om een ander verder te helpen. Zo haal ik er enorme voldoening uit als ik een deelnemer heel moeizaam bij ons zie binnen komen en vervolgens flink zie opbloeien.

Het interessante aan het werk bij ATC is ook dat iedere deelnemer een eigen persoonlijkheid en verhaal met zich meebrengt. Dit maakt het voor mij vanuit sociaalpsychologisch perspectief heel uitdagend: iedere deelnemer heeft een eigen unieke aanpak nodig om het beste in hem/haar naar boven te halen. Het intensieve en betrokken contact met de deelnemers vind ik daarnaast erg prettig. Als ATC-team zijnde werken wij namelijk op een persoonlijke en betrokken manier met onze deelnemers. Wij zien de deelnemers hier bijna dagelijks op de werkvloer, zo weten wij wat er speelt en kunnen wij direct ingrijpen als dat nodig is. Ook past het werken in een klein, hecht team bij mij. Het is fantastisch om samen te werken vanuit dezelfde passie: onze deelnemers op weg helpen!

In mijn vrije tijd sport ik graag, vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn vriend, familie en vrienden en vind ik het heerlijk om reisjes te maken.