Lars Hagenbeuk

Consulent Participatie & Zorg
Lars Hagenbeuk

Mijn naam is Lars Hagenbeuk

Ik heb de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en ben mij daarna gaan richten op twee profielen namelijk; Sociaal Cultureel en Specifieke Doelgroepen. Een combinatie om uit te zoeken wat het beste bij mij zou passen, waarbij mijn kwaliteiten het beste naar voren zouden komen.

Hierdoor ben ik mijzelf breed gaan ontwikkelen en heb ik veel kennis van verschillende doelgroepen kunnen vergaren.

Na mijn studie ben ik voornamelijk aan het werk gegaan als persoonlijk begeleider. Zowel op groepen als via één op één begeleiding. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met veel unieke mensen, ieder met een eigen achtergrond, problematiek op leefgebieden en diagnoses.

Ik ga uit van de persoon en mens zelf i.p.v. het ‘stickertje’ wat er op geplakt zit wanneer zij bij jou aan kloppen. Door middel van een gezonde dosis humor en echtheid bouw ik een vertrouwensband op met de deelnemer, een band die sterk genoeg is om vanuit daar mooie doelen te bereiken.

Bij het ATC kan ik mijn kwaliteiten en ervaringen optimaal benutten en verder ontwikkelen. Ik ben een motivator en een verbinder. Ik probeer alles uit de deelnemer te halen en zijn of haar kwaliteiten zoveel mogelijk te gebruiken zodat er veel zelfvertrouwen ontstaat.

Ik laat hierin niet los en draag hier zorg en verantwoordelijkheid voor. Het is mijn taak om bruggen te bouwen tussen deelnemer en maatschappij. Elkaar daarin begrijpen zodat de deelnemer volledig kan deelnemen. Uit dit proces en groei van de deelnemer haal ik mijn voldoening.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag en ben ik graag met mijn familie en vrienden.

Terug naar het overzicht

Home Over ons Lars Hagenbeuk