Direct contact? Bel: 035 - 887 28 34

Home > Over ons > Linda Eijlers

Linda Eijlers | Consulent Participatie & Zorg

Linda Eijlers

Neem contact op met mij

T: 0642231024

Hoi, ik ben Linda.

Mijn achtergrond is zeer divers. Waar het altijd weer op neer komt is dat ik het fijn vind om met mensen te zijn. Het begon in de gezinsverzorging, vervolgens rolde ik de horeca in. Daarna kwam ik terecht bij Boetiek ’t Oortje in Hilversum. Daar kwamen veel verschillende mensen over de vloer met allerlei achtergronden en van allerlei pluimage. Want het was eind jaren 80 / begin 90 en ’t Oortje was bijzonder met alle verschillende stromingen in zowel muziek als kleding. ’t Oortje had een website nodig dus ik besloot dat te leren en deed een cursus webdesign. Heel handig toen mijn kinderen klein waren, want ik kon vervolgens thuis aan de slag als zzp-er. Maar wat miste ik het contact met mensen! Mijn grote hobby is tekenen en schilderen en ik besloot een klein atelier in te richten in onze blokhut die wij destijds hadden in de achtertuin en een schilderclub te starten . Toen we met de schilderclub gingen exposeren ben ik gevraagd door een bezoekster (inmiddels goede vriendin) of ik ook met mensen zou willen schilderen met Niet Aangeboren Hersenletsel en mensen met dementie. Dat leek me een mooie uitdaging. Zo kwam ik terecht bij een zorgorganisatie in Hilversum en dat vond ik zo leuk dat ik besloot de opleiding SPW4 te gaan doen. Ik kon er ook stage lopen en al snel werd de stage een baan in welzijn. Binnen twee jaar haalde ik mijn diploma. Na een paar jaar als activiteitenbegeleider / coördinator te hebben gewerkt rolde ik door naar de functie buurtsportcoach voor ouderen in combinatie met de functie ondersteuner van de wijkmanager.
Dat was pionieren want het waren twee hele nieuwe functies die ik mocht gaan uitoefenen. Dankzij het wijk-en buurtgericht werken heb ik veel ervaring opgedaan in het netwerken en onderhouden van een netwerk.

Toen het wijk en buurtgericht werken bij de organisatie stopte heb ik besloten om een andere richting te kiezen. 
Ik ben gaan werken in de daklozenopvang als sociaal agogisch werker en vervolgens bij dezelfde organisatie als ambulant begeleider autisme/ ggz. Inmiddels rond ik de HBO-opleiding begeleiding specifieke doelgroepen af en ben ik bij het ATC terecht gekomen. Op het moment dat ik hier binnenstapte wist ik gelijk dat ik goed zat. Hier kan ik helemaal mezelf zijn en al mijn opgedane kennis inzetten voor mensen die net even iets extra’s nodig hebben. Iedereen verdient een kans in het leven en ik kijk daarbij niet naar de onmogelijkheden maar naar de mogelijkheden van iemand. Want iedereen heeft die, daar ben ik van overtuigd. Het is heerlijk als je mensen kunt inspireren en enthousiasmeren om datgene te doen dat bij je past. En dat is dan weer mijn passie!
Mijn hobby’s: Tekenen, schilderen, muziek (ik bezoek graag af en toe een concert), lezen, wandelen en etentjes organiseren met vrienden.


Ik woon samen met Eric in Hilversum en we zijn de trotse ouders van twee volwassen kinderen (Nick 1994 en Anne 1997).