Direct contact? Bel: 035 - 887 28 34

Home > Over ons > Tessa Cleppe

Tessa Cleppe | Re-integratie consulent

Tessa Cleppe

Neem contact op met mij

T: 06-34103632
: Bekijk mijn LinkedIN profiel

Officieel is Tessa Re-integratie Consulent, maar in de praktijk is ze een echte allrouder. Naast de arbeids- en re-integratie activiteiten, geeft ze training en begeleidt ze ook een aantal zorgdeelnemers.

“Ik heb toegepaste psychologie gestudeerd en heb me daarna gespecialiseerd in de zorg. De reden dat ik hiervoor heb gekozen is dat ik mensen wil helpen om in hun eigen kracht te komen en een zetje in de goede richting te geven.

Omdat ik van nature een echte optimist ben, zoek ik graag naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het leuke van het ATC is dat we hier een praktische aanpak hanteren. In overleg met de deelnemer stellen we doelen op en daar werken we heel gericht naartoe.  

Ik geloof dat je het meeste leert door te doen. Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan. De kunst is je niet te laten ontmoedigen als het even tegenzit. Als je gemotiveerd blijft en weet waar je naartoe wilt, dan kom je steeds een stapje verder. Daar gaat het om. Onze deelnemers hier leren zo’n 90% door te doen en te ervaren, maar 10% is coaching in een spreekkamer”.

Tessa woont samen. In haar vrije tijd houdt ze van wielrennen, handballen en koken.