Ti Vargas Grin

Consulent Participatie & Zorg
Ti Vargas Grin

Werk vinden dat bij je past is een uitdaging voor zowel mensen zonder werk als met werk. Een goede basis is het startpunt voor het aangaan van elke uitdaging, maar soms is de uitdaging de basis zelf. Ik help graag om die te maken of te herstellen.

Ik was zelf de basis kwijt geraakt na een mislukte start in een studie journalistiek. Zonder dat ik het zelf doorhad bouwde ik vervolgens een nieuwe door in de bouw en hovenierswereld te gaan werken. Daar leerde ik discipline en ritme en dat gaf rust. Vanuit die basis kon ik dromen van een ander bestaan dat beter bij mij paste. Met een nieuwe stip aan de horizon ging ik met kleine stappen verandering aan. Kleine stappen werden grote stappen en ik maakte van mijn hobby mijn werk.

Nu twaalf jaar verder heb ik een nieuwe stip aan de horizon gezet met als basis een berg levenservaring, diverse certificeringen als DISC en Drijfveren specialist en Maatschappelijk Sportcoach, en een afgeronde post-HBO studie aan de School voor Coaching. Met optimisme, humor en rust ga ik te werk in de overtuiging dat iedereen het in zich heeft om een kleine stap te zetten richting [vul hier jouw stip aan de horizon in].

Buiten kantooruren om ben ik initiatiefnemer achter de bouw van, en de activiteiten op het basketbalveld in De Groene Long van Bussum. Een plek waar ik mijn jonge zoon later de lol van basketbal hoop bij te brengen. Ik heb een sporthart maar een bourgondische maag, een combinatie waar ik mijn vrouw nog altijd mee kan verbazen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Mail of bel me.

Ti Vargas Grin

Terug naar het overzicht

Home Over ons Ti Vargas Grin