Direct contact? Bel: 035 - 887 28 34

Home > Piep Uniek

Piep Uniek

Wij geloven dat mensen het meeste leren door te doen. Daarom bieden we onze deelnemers altijd een werkstage of dagbesteding aan. Daar werken ze aan concrete producten die we het label Piep Uniek meegeven.

Piep Uniek is geen commercieel bedrijf. Het doel is om onze deelnemers relevante werkervaring mee te geven. Daarbij gaat het vooral om productiewerk, maar ook om activiteiten op het gebied van marketing, verkoop of IT.

Mooie, bijzondere producten

De producten die uit onze werkplaats komen, zijn zorgvuldig gemaakt en van hoge kwaliteit. We werken voornamelijk met recycled materiaal zodat elk artikel uniek is.

Het assortiment van Piep Uniek loopt uiteen van meubels en tassen tot knuffels en cadeau-artikelen. Ook maken wij bijzondere objecten op bestelling, zoals tv-meubels of tafeltjes van steigerhout. Iedereen met een ontwerp of een wens nodigen we uit contact op te nemen. In goed overleg is een hoop mogelijk.

Waar te koop?

Zie onze Piep Uniek site: www.piepuniek.nl 
 

De Piep Uniek producten zijn te koop via onze website www.piepuniek.nl of bij speciale gelegenheden. Wij gebruiken de opbrengst om materiaal in te kopen waarmee we nieuwe producten kunnen fabriceren.

Om een indruk te krijgen van wat we zoal maken treft u hieronder een impressie. Als je interesse hebt, mag je altijd een keer langs komen om meer te zien!

Dagbesteding en Arbeid Training

Deelnemers van het ATC kunnen via de (dagbesteding) werkplekken binnen het Naaiatelier en op de Houtwerkplaats de Piep Uniek producten onder begeleiding vaarvaardigen. Een sfeervolle en gezellige werkplek.

banner:17]