Sollicitatietraining & Jobhunting

Solliciteren is altijd spannend. Waar moet je beginnen en hoe presenteer je jezelf? Om een mooie baan te vinden, is het belangrijk je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten!

Solliciteren kun je leren

Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het vinden van een betaalde baan, kan ons programma volgen. Daarmee vergroot je je kansen op een geslaagde sollicitatie en een leuke baan.

Voordat we met je aan de slag gaan, bepalen we samen wat je nodig hebt om een baan te vinden. Daarbij kun je denken aan vragen als:

  • Waar je geschikte vacatures kunt vinden.
  • Hoe je social media en online vacaturesites kunt gebruiken.
  • Wat de goede manier is om een professioneel CV op te stellen.
  • Hoe je een goede motivatiebrief schrijft.
  • Wat je kwaliteiten, ontwikkelpunten en drijfveren zijn.
  • Hoe je je voorbereid op een sollicitatiegesprek.
  • Hoe je jezelf het beste kunt presenteren tijdens het gesprek.

Aan de hand van jouw specifieke vragen stellen we een persoonlijk programma op. Dat is meestal een mix van individuele begeleiding en groepstraining.

Het doel is jou te helpen om een mooie baan te vinden bij een bedrijf waarbij je je thuis voelt. Daarbij zetten we ook ons eigen netwerk in. Een groot aantal cursisten hebben uiteindelijk via ons een baan gevonden.

Voor wie is Sollicitatietraining & Jobhunting geschikt?

Iedereen kan die er klaar voor is om de arbeidsmarkt te betreden, kan deelnemen aan de cursus. Het maakt niet uit of je wel of ondersteund wordt door het UWV.

Goed om te weten!

Sollicitatietraining & jobhunting is bedoeld voor iedereen die er klaar voor is weer aan het werk te gaan, maar wel wat hulp kan  gebruiken bij het zoeken van een betaalde baan.

Als je een uitkering hebt, kan het programma  vergoed worden door de uitkerende instantie.

Direct contact opnemen

Home Arbeidstraining en Re-integratie Sollicitatietraining & Jobhunting