Individuele en ambulante begeleiding

Vind je het lastig om structuur en regelmaat aan te brengen in je dag? Heb je moeite met alledaagse dingen het huishouden, je administratie, boodschappen doen, reizen met het openbaar vervoer of contact maken met anderen? Onze coaches kunnen je hiermee helpen met dit soort dingen zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en de dingen kunt doen die je wilt.

Hoe werkt onze begeleiding

De eerste stap is dat we gaan kijken wat er niet goed gaat en waar je hulp bij nodig hebt. Om je goed te kunnen begeleiden, bieden we je ook altijd dagbesteding aan zodat we je wat beter leren kennen. Ook krijg je daardoor meer rust en regelmaat in je leven zodat je in een veilige omgeving onder deskundige begeleiding aan jezelf kunt gaan werken.

Ook thuis hulp nodig? Dat regelen we!

We begeleiden je niet alleen bij de dagbesteding, onze coaches kunnen ook bij je thuis langskomen om je advies te geven en te helpen met zaken die je moeilijk vindt.  Omdat we je toch al kennen, hoef je niet alles opnieuw uit te leggen. Dat is wel zo handig.

Doel van de begeleiding

Het doel van de begeleiding is voor iedereen anders. Samen kijken we naar je mogelijkheden en wat je in de toekomst wilt bereiken. Daarna maken we een plan waarin we vastleggen wat we gaan doen om ervoor te zorgen dat jij uit je leven kunt halen wat erin zit.

Voor wie?

We richten ons met name op mensen met psychosociale problematiek in de breedste zin van het woord.

Goed om te weten! 

Het ATC is gecontracteerd door de gemeente. De gemeente draagt zorg voor de financiering.

Direct contact opnemen

Home Zorg (WMO & Jeugdwet) Individuele en ambulante begeleiding