Werkfit (UWV)

Je bent voor langere tijd uit de running geweest door ziekte of arbeidsongeschiktheid en er nog niet aan toe om te gaan solliciteren. Misschien zie je er tegenop om weer aan de slag te moeten. Wij helpen je om de weg naar de arbeidsmarkt weer te vinden zodat je straks klaar bent om de baan te gaan zoeken die bij je past.

Hoe werkt Werkfit?

Een Werkfit traject is altijd maatwerk. In de intake bespreken we samen wat jij nodig hebt om weer te gaan solliciteren. Op basis daarvan bepalen we in overleg met het UWV hoe we jou het beste kunnen helpen. Daarbij moet je denken aan dingen als:

  • Het oplossen van praktische problemen die je in de weg zitten
  • Meer structuur brengen in je dag
  • Omgaan met tegenslag, zelfvertrouwen opbouwen
  • Werken aan je sociale vaardigheden
  • Het ontwikkelen van praktische vaardigheden

Leren in de praktijk

We geloven dat een praktische insteek het beste werkt. Daarom bieden we elke deelnemer een arbeidstrainingsplek aan waarin je onder deskundige begeleiding alvast in het werkritme kunt komen en relevante werkervaring kunt opdoen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Samen kijken je wat je mogelijkheden zijn en wat je het beste past.

Voor wie?

Het traject is vooral bedoeld voor mensen met een Wajong, WGA- of ZW-uitkering van het UWV.

Goed om te weten

Als je klaar bent voor de arbeidsmarkt, kun je doorstromen naar een Naar Werk-traject. We bieden beide re-integratietrajecten aan.

Wij zijn een gecertificeerde partner van het UWW voor re-integratie en jobcoaching. Ben je naar ons doorverwezen door het UWV, dan wordt onze begeleiding volledig vergoed. Natuurlijk is daar wel wat papierwerk voor nodig. Daar helpen we je graag mee!

Meer informatie over Werkfit (UWV)?

Neem contact op

Home Arbeidstraining en Re-integratie Werkfit UWV