Rosanna de Haan

Consulent Participatie & Zorg
Rosanna de Haan

Vanuit interesse voor gedrag en drijfveren is mijn passie gegroeid om mensen een stukje op weg te helpen. Echt contact maken doe ik op een open en enthousiaste wijze. Omdat ik in staat ben mij in te leven in verschillende mensen en perspectieven voelen mensen zich door mij vaak oprecht gehoord. Als creatieve denker geniet ik er van om tot oplossingen te komen en het liefst ga ik er dan ook meteen mee aan de slag!
Want hoe meer ik in beweging ben hoe meer ik gedaan krijg.

Mijn naam is Rosanna. Ik woon in Amsterdam en geniet ervan om veel buiten te zijn, lekker te wandelen of varen ter ontspanning. Verder ben ik dol op koken en eten met/voor vrienden. Zwemmen, hardlopen en yoga doe ik ter compensatie van mijn voorliefde voor lekker eten.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier ervaring opgedaan in de wereld van recruitment en kennis mogen maken met allerlei interessante mensen van verschillende disciplines. Van sociale interactie krijg ik energie en dat ik “iets met mensen” wilde doen heb ik van jongs af aan al geweten. Tijdens mijn studie toegepaste psychologie kwam ik er achter dat ik ook graag focus op het positieve, wat wel kan, in plaats van de belemmering. Daarom heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van arbeid & organisatie en positieve psychologie.

Één ding blijft altijd hetzelfde, het plezier van samenwerken en samen doelen behalen. Daarom ben ik blij dat ik onderdeel mag zijn van het team ATC waar zo veel oog is voor ieders persoonlijke verhaal

Terug naar het overzicht

Home Over ons Rosanna de Haan